Skip to: main navigation | main content | sitemap | accessibility page

 
 
 
 

Langport Surgery, Somerset

The new surgery at Langport is located in the centre of the town behind the main high street frontage with easy pedestrian & vehicular access. The relatively open site allowed for a distinct stand-alone structure which suited a functional radial layout internally. The result is a striking polygonal, multi-gabled building built using traditional materials of brick and tile.

The facilities include consulting rooms for 6 GPs, two treatment rooms, an interview room, generous common room, waiting area and reception. LED Architects have recently completed a major extension to the surgery complex providing additional nurse’s offices and conference room.

Key environmental benefits include:

  • Compact radial floor layout
  • Good quality natural light & ventilation to all key spaces
  • Use of robust, low maintenance materials

Services delivered:

Concept Design / Planning Applications / Technical Design / Construction / Cost Advice

Back to projects

 

Are you planning a similar project?

Contact us today for a FREE, initial discussion about a possible project you have in mind.

Contact us today